dōTERRA Kids Collection

Een unieke collectie essentiële olie blends, ontworpen voor de allerkleinsten! Deze makkelijk te gebruiken essentiële olie blends zijn speciaal samengesteld voor de ontwikkeling van de geest, het lichaam en emoties, en bevatten unieke, therapeutisch uitgebalanceerde combinaties die zacht zijn voor de gevoelige huid. Elk product heeft een basis van Fractionated Coconut Oil en is klaar om te gebruiken in een handige roller, waardoor je met vertrouwen voor je kinderen kunt zorgen.

 

 

Ondersteun de Gezondheid en het Welzijn van je Kinderen met de doTERRA Kinder Kit

De doTERRA Kinder Kit biedt een veilige en natuurlijke manier om kinderen te ondersteunen in hun dagelijkse gezondheid en welzijn. Deze kit bevat zeven voorverdunde oliemengsels van 10 ml, speciaal ontworpen om in te spelen op de unieke gezondheidsbehoeften van kinderen. Elk mengsel is gemaakt van 100% pure, hoogwaardige etherische oliën en zorgvuldig samengesteld om veilig en effectief te zijn voor kinderen.

De doTERRA Kinder Kit bevat:
  • Stronger: Versterkt het immuunsysteem
    Dit krachtige mengsel ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam en draagt bij aan een sterk immuunsysteem. Ideaal voor kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken.

  • Thinker: Verbeter de concentratie
    Ontworpen om de concentratie en helderheid te bevorderen. Thinker helpt kinderen zich beter te focussen tijdens het studeren en andere mentale activiteiten.

  • Calmer: Bevorder ontspanning
    Perfect voor kinderen die moeite hebben met ontspannen of slapen. Calmer biedt rust en helpt stress en angst te verminderen, wat bijdraagt aan een kalme gemoedstoestand.

  • Brave: Overwin angstige gevoelens
    Brave geeft kinderen het zelfvertrouwen om angsten te overwinnen en moed te tonen. Dit mengsel versterkt het gevoel van kracht en moed, ideaal voor spannende of uitdagende momenten.

  • Rescuer: Verlichting voor stijve spieren
    Dit mengsel biedt verlichting bij stijve of stramme spieren, ideaal voor actieve kinderen die veel sporten of fysiek bezig zijn.

  • Steady: Bevorder kalmte en evenwicht
    Steady helpt stress en angst te verminderen en zorgt voor een gevoel van stabiliteit en emotioneel evenwicht.

  • Tamer: Ondersteunt een gezonde spijsvertering
    Tamer biedt ondersteuning bij spijsverteringsproblemen en helpt de spijsvertering van kinderen gezond te houden.

Veilig en Eenvoudig in Gebruik

De oliën zijn speciaal voor kinderen samengesteld en al verdund, zodat ze direct veilig op de huid kunnen worden aangebracht. Of je nu een ouder, verzorger, leraar of gezondheidsprofessional bent, de doTERRA Kinder Kit biedt een natuurlijke oplossing om de gezondheid en het welzijn van kinderen op een eenvoudige en effectieve manier te ondersteunen.

Brave- bemoedigend

Brave- bemoedigend

* Opwekkende en energieke werking

* Bevordert zelfvertrouwen en moed in stressvolle situaties

*ondersteunt bij twijfels, zorgen en/of angst

Gebruik de Brave™ als je kind twijfels heeft, zich zorgen maakt of bang is. Deze energieke mix helpt bij het opbouwen van vertrouwen en zelfvertrouwen. Gebruik deze samenstelling een wedstrijd of een repetitie, om je kind te helpen om in zichzelf te geloven. 

Thinker - concentatie

Thinker – concentatie

* creëren en behouden van focus en concentratie
* stimuleert alertheid 
* vermindert vermoeidheid en mentale stress

Als je kind zich overweldigd voelt tijdens het maken van zijn huiswerk, gebruik dan de Thinker™ op de polsen. 

Deze mix is ook perfect bij wedstrijden, optredens of voor toetsen en examens.

Steady - aardend

Steady – aardend

* zeer geschikt bij sensitieve kinderen
* bevordert evenwichtige stemming
* stimuleert gevoelens van ontspanning en kalmte

Gebruik de SteadyT™ om kinderen te helpen bij het in balans houden van emoties.

Het aanbrengen op de voetzolen, polsen of nek aan het begin van een nieuwe schooldag helpt je kind gevoelens van kalmte en rust te creëren.

Calmer - ontspannend

Calmer – ontspannend

* bevordert een goede nachtrust
* bevordert mentale en lichamelijke ontspanning
* stimuleert positieve gevoelens en heeft een kalmerende werking 

Breng Calmer™ aan op de polsen vóór het slapen gaan om de het piekeren, malen en zorgen maken in je hoofd te kalmeren.

 

Deze samenstelling is handig voor kinderen van alle leeftijden en kan oudere kinderen helpen om hun slaapgewoonten zelf te reguleren. 

Stronger- beschermend

Stronger – beschermend

* bevordert gezond immuunsysteem
* verzachtende werking bij incidentele huidirritaties
* kalmerende werking in tijden van nood

Stronger™ ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor emotionele kracht. 

Als je kind niet helemaal fit is, breng dan de olie op de nek, de wervelkolom of op de voetzoelen aan om zijn of haar fysieke maar ook emotionele afweerkracht te versterken.

Rescuer - verzachtend

Rescuer – verzachtend

* brengt emoties in balans
* helpt fysieke en mentale spanningen te verminderen 
* verzachtend en kalmerend voor de huid

Na het sporten of na een lange dag in de buitenlucht, gebruikt je de Rescuer™ op de slapen, in de nek en op verschillende spieren of op andere plekken waar ontspanning nodig is. 

Naast de fysieke voordelen van deze blend, verspreidt Rescuer™ ook een geur die stress gevoelens afneemt.

Het aanbrengen op de voetzolen, polsen of nek aan het begin van een nieuwe schooldag helpt je kind gevoelens van kalmte en rust te creëren.

Wanneer je deze kit aanschaft, wordt je automatisch een jaar lang lid van dōTERRA. Je ontvangt 25% korting op deze kit én op al je vervolgaankopen.

Je lidmaatschap wordt steeds met een jaar verlengt. Daarvoor betaal je 15,- maar….. je ontvangt als tegoed een flesje Pepermuntolie (ter waarde van 21,25). Een mooie manier om voordelig olie te kopen. Goed om te weten: je bent niet verplicht iets te bestellen, opzeggen is eenvoudig en er zijn geen ‘kleine lettertjes’.

Blog over Essentiële oliën en kinderen.

Ontdek de  Kids Collection Essentiële Oliën – Voor ouders die kiezen voor natuurlijke ondersteuning

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind, vooral als het gaat om hun welzijn. Natuurlijke producten zijn voor veel gezinnen een geliefde keuze, vooral als het gaat om het ondersteunen van de gezondheid op een zachte, veilige manier. Hier komt de dōTERRA Kids Collection om de hoek kijken. Deze lijn van essentiële oliën is speciaal ontwikkeld voor kinderen en kan perfect aansluiten bij ouders die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen. Laten we eens dieper ingaan op wat deze collectie zo bijzonder maakt.

Wat is de dōTERRA Kids Collection?

De dōTERRA Kids Collection is een set van zeven kant-en-klare, veilige en zachte blends van essentiële oliën, speciaal samengesteld voor kinderen. Elk flesje heeft zijn eigen unieke samenstelling die specifieke gezondheidsvoordelen biedt, van emotionele ondersteuning tot fysieke welzijn. De blends zijn verdund met kokosolie, waardoor ze mild genoeg zijn voor de gevoelige huid van kinderen. Daarbij zijn ze makkelijk aan te brengen dankzij de handige roll-on flesjes.